Produktside – Barn og familie

Ta vare på øyeblikkene 

Om Barnefotografering:

Det skal være gøy for barna! Uansett vi skal ta bilder ute i det fri, eller i studio, så kommer de beste bildene når barna er glade og engasjerte!

Jeg tar meg tid til å bli kjent med hovedpersonene. Noen barn er trygge med en gang, mens andre trenger litt tid for at de skal trives og vise seg fra sin beste side.

Har dere med noen leker eller gjenstander som betyr noe spesielt for barna, så kan vi gjerne ha dem med på bildene. Flere skift med klær er i orden, og vi kan gjerne ta en prat på forhånd om dere har noen spesielle ønsker.

Et galleri med prøvebilder blir oversendt på en link, slik at dere kan velge ut bilder i ro og mak etterpå. I hver standardpakke er et antall bilder inkludert i prisen.

De bildene dere velger, leveres digitalt ferdig behandlet i full størrelse -med fri bruksrett inkludert.

De større pakkene inkluderer også fotoprint i 13cmX18cm på fint halvblankt papir. Disse passer fint i standard rammer til benk/hylle.

Om dere ønsker ekstra bilder fra prøvebildene, kan dere selvfølgelig få bestille flere! Pris per ekstra bilde utover pakken er kr 250,– ferdig behandlet og med full bruksrett.